om oss

“För oss handlar hållbar rekrytering om hur ni som kund skall nå era mål och visioner och hur ni med rätt potential i bolaget får detta att hända”

Jämställda bolag med hållbar agenda är framtiden

För att utvecklas och växa måste vi vara adaptiva till vår omgivning, vilket gjorde att re:tink föddes ur tanken att inget är konstant. Vi vet att det som fungerade igår inte kommer att lösa våra problem framåt – vi måste förändras, bygga nytt och se lokala utmaningar i ett globalt perspektiv. 

Vilka är vi?

retink om oss

“För mig har min karriär inom rekrytering alltid handlat om något mera än bara en tillsättning. Det är en möjlighet att förändra, förbättra och utveckla. Det handlar också om att skapa rum för potential att göra en impact, att driva förändring genom människor.

Vi har länge stått inför en global problematik som kräver globala lösningar. Jag talar om miljöfrågor, socioekonomiska klyftor och en snedvriden syn på jämställdhet. Där vi inte kommer någonstans förens vi alla drar medan vi klättrar. Därför är jag helt övertygad om att det är innovativa bolag i kombination med människans motivation och ambition som kommer att lösa morgondagens utmaningar. Detta är vad re:tink handlar om, att skapa broar mellan nytänkande bolag och framtidens potential. Att ge båda förutsättningarna att lyckas långsiktigt.”

Johan Iggbom, CEO & Founder

“Jag har så länge jag kan minnas brunnit för rättvisa. Redan som barn var jag den som gick in och sade ifrån när någon blev retad på skolgården, jag kunde helt enkelt inte bara stå och titta på när någon blev behandlad illa. Det är precis samma sak idag. Jag drivs av att skapa förbättring och en värld där varje individ mår bra, växer och har möjlighet att nå sin fulla potential. 

Som kvinna har jag genom åren mött många sunkiga kulturer och attityder i arbetslivet och djupdykt i all forskning jag kommit över inom ämnet jämställdhet och hållbar prestation. Att få jobba med andra som brinner för samma frågor är det bästa som finns! Tillsammans kan vi genom bolag förändra världen till det bättre.”

Josefin Falck, Business Developer

Kontakta oss

info@retink.se
Engelbrektsgatan 21, 114 32 Stockholm
© 2021 re:tink. All rights reserved. 

© 2021 re:tink. All rights reserved.